Neem contact op!

Investeren in de toekomst van bedrijven en Young Professionals, dat is de missie van YoungConsult. Door samen te werken met diverse onderwijsinstellingen, is YoungConsult in staat om in een vroeg stadium bij te dragen aan de toekomst van Young Professionals en het bedrijfsleven. Hierdoor is YoungConsult in staat om toekomstige inzichten door te vertalen naar uw organisatie.

Waarom YoungConsult?

De aanpak van YoungConsult onderscheidt zich door het aangaan van samenwerkingsverbanden met onderwijsinstellingen. Hierdoor kan YoungConsult in een vroeg stadium bijdragen aan de ontwikkeling en profilering van Young Professionals op de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft YoungConsult een uitgebreid netwerk van professionals. De kwaliteiten en persoonlijkheid van een Young Professional worden in kaart gebracht door middel van persoonlijke gesprekken en een competentietest. Dit samen zorgt ervoor dat YoungConsult een verbinding kan leggen die bijdraagt aan de toekomst van zowel organisaties als Young Professionals.

Stuur ons een bericht

Bent u als organisatie geïnteresseerd in de dienstverlening van YoungConsult? Vul dan het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! Wilt u onze organisatie direct contacteren? Dat kan via 040 209 2004.

+31 (0)40 - 209 20 04