Over YoungConsult

In Nederland zijn er enorm veel snelgroeiende bedrijven. Bijna al deze bedrijven zijn op zoek naar professionals die bij kunnen dragen aan deze groei. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat deze professionals zich voor langere tijd aan de organisatie willen committeren zodat de geïnvesteerde tijd en kennis niet verloren gaat.

Uit onderzoek blijkt dat 22,9% van de werknemers met een vaste baan, waaronder Young Professionals, ontevreden is over zijn of haar huidige werk. Dit verhoogt de kans dat professionals gedurende hun carrière vaker van baan wisselen. Een weloverwogen keuze aan de start van de carrière kan dit percentage aanzienlijk laten zakken.

Investeren in een succesvolle toekomst, dat is de missie van YoungConsult. Door samen te werken met diverse onderwijsinstellingen in de provincie Noord-Brabant, is YoungConsult in staat om in een vroeg stadium bij te dragen aan de toekomst van Young Professionals en hun profilering binnen het bedrijfsleven. Deze professionals brengen innovatie met zich mee en worden door YoungConsult verbonden met uw organisatie. Zo verzekert YoungConsult u van een voorspoedige toekomst.

Wat maakt YoungConsult uniek?

YoungConsult is een organisatie die alle nodige kennis en ervaring bezit om haar klanten perfect van dienst te zijn. YoungConsult assisteert niet alleen organisaties in het vinden van de juiste Young Professionals, maar helpt daarnaast met het verduidelijken van de behoefte. Tevens helpt YoungConsult Young Professionals met het ontdekken van hun kwaliteiten en leert hen deze volledig te benutten binnen een organisatie die bij hen past.

Doordat YoungConsult samenwerkt met diverse onderwijsinstellingen in Nederland, beschikt YoungConsult over een netwerk vol unieke en vaardige Young Professionals. Hierdoor kan YoungConsult in een vroeg stadium bijdragen aan de ontwikkeling en profilering van Young Professionals op de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft YoungConsult een uitgebreid netwerk binnen het bedrijfsleven opgebouwd.

Omdat Young Professionals begeleiding nodig hebben bij hun eerste uitdaging, biedt YoungConsult een Jobcoach aan. Deze coach begeleidt de Young Professional een jaar lang.

Handelswijze

Naast dat er persoonlijke gesprekken plaatsvinden, wordt er tijdens gesprekken gebruik gemaakt van een, door YoungConsult ontwikkelde, competentietest. Zo worden naast de werkervaring en opleiding, tevens de persoonlijkheid en de daadwerkelijke competenties geanalyseerd. Deze test brengt de competenties van de Young Professional in kaart. YoungConsult vergelijkt de resultaten en creëert vervolgens een duidelijk competentieprofiel van de Young Professional. Dit profiel wordt naast de wensen van de organisatie gelegd en besproken.

Alle processen lopen tegenwoordig sneller, YoungConsult is zich hier van bewust. Daarom hebben wij onze bedrijfsprocessen dusdanig geoptimaliseerd, dat wij binnen 72 uur een passende Young Professional kunnen verbinden met uw organisatie.

De medewerkers van YoungConsult staan altijd klaar om u verder te helpen. Zowel de consultants, backoffice en marketingmedewerkers dragen onze missie uit. Deze luidt: 'Invest in Your Future'.

Onze partners

+31 (0)40 - 209 20 04