Deel je inzicht

Eerste baan in je carrière is belangrijk
Organisaties zijn actief op zoek naar Young Professionals. Kleine, middelgrote, maar vooral de organisaties die groeien in de komende 3 jaar hebben behoefte aan Young Professionals.

Als Young Professional beschik je over kwaliteiten en nieuwe inzichten, niet alleen op het persoonlijke, maar tevens op het professionele vlak. Jouw kwaliteiten en inzichten kunnen bijdragen aan de toekomst van een organisatie én jouw eigen carrière. YoungConsult helpt je om jouw kwaliteiten en inzichten te kunnen ontplooien en te benutten, zodat jij met zekerheid en trots de eerste stap(pen) van jouw carrière kan zetten, binnen een organisatie die bij je past.

Persoonlijke coaching

Begeleiding bij het zoeken en vinden van een baan is een veelvuldig ingezet en gewaardeerd instrument om mensen aan het werk te helpen. Bij het zoeken van een baan moet je je goed afvragen welke baan bij je past. Zoals Confucius zei: "Geef mij het werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken".

Door middel van persoonlijke gesprekken helpt YoungConsult de Young Professional zijn/haar wensen en interesses te formuleren. Daarnaast wordt met een gepersonaliseerde competentietest, ontwikkelt door YoungConsult, het competentieprofiel van de Young Professional in kaart gebracht en geanalyseerd.

Met al deze gegevens creëert YoungConsult een duidelijk profiel van jou als Young Professional. Dit profiel geeft YoungConsult een duidelijk beeld van jouw competenties en behoeften.

Nieuwste uitdagingen

Ben jij een Young Professional en op zoek naar een nieuwe stap binnen jouw carrière? Kijk dan naar onze beschikbare uitdagingen.

Verkoopadviseur Bouw

Son

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bedrijf dat bouwmaterialen verkoopt en diensten levert aan professionals in de bouwsector.

Junior HR Adviseur

Veghel

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van bouw en zij beschikken over een breed assortiment


Onze Young Professionals

Inschrijven

Wil jij als (aankomend) Young Professional gebruik maken van YoungConsult dienstverlening? Vul dan het onderstaande formulier in.

+31 (0)40 - 209 20 04