Deel je inzicht

Eerste baan in je carrière is belangrijk
Organisaties zijn actief op zoek naar Young Professionals. Resultaten laten zien dat 75% van de organisaties het afgelopen jaar meer dan twee Young Professionals heeft aangenomen en dat 76% van de organisaties van plan is om dit jaar één of meerdere Young Professionals aan te nemen. Kleine, middelgrote, maar vooral de organisaties die groeien in de komende 3 jaar hebben behoefte aan Young Professionals. Toch zijn Young Professionals vaak teleurgesteld in hun baan, terwijl die belangrijk is voor hun carrière. De kloof is het grootst bij de eerste baan. Hoe maak jij de keuze die bij jou past?

Als Young Professional beschik je over kwaliteiten en nieuwe inzichten, niet alleen op het persoonlijke, maar tevens op het professionele vlak. Jouw kwaliteiten en inzichten kunnen bijdragen aan de toekomst van een organisatie én jouw eigen carrière. YoungConsult helpt je om jouw kwaliteiten en inzichten te kunnen ontplooien en te benutten, zodat jij met zekerheid en trots de eerste stap(pen) van jouw carrière kan zetten, binnen een organisatie die bij je past.

Persoonlijke coaching

Begeleiding bij het zoeken en vinden van een baan is een veelvuldig ingezet en gewaardeerd instrument om mensen aan het werk te helpen. Bij het zoeken van een baan moet je je goed afvragen welke baan bij je past. Zoals Confucius zei: “Geef mij het werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”. Hoe vind je nu de baan die bij je persoonlijkheid en competenties past? En dat is precies waar YoungConsult je bij helpt. Niet alleen bij het vinden van een baan, maar ook tijdens je baan zijn wij er voor je.

Om Young Professionals goed te begeleiden heeft YoungConsult een persoonlijke methode ontwikkeld. Door middel van persoonlijke gesprekken helpt YoungConsult de Young Professional zijn/haar wensen en interesses te formuleren. Daarnaast wordt met een gepersonaliseerde competentietest, ontwikkelt door YoungConsult, het competentieprofiel van de Young Professional in kaart gebracht en geanalyseerd.

Met al deze gegevens creëert YoungConsult een duidelijk profiel van jou als Young Professional. Dit profiel geeft YoungConsult een duidelijk beeld van jouw competenties en behoeften, zodat wij jou kunnen verbinden met een organisatie die bij je past en die jij, met jouw kwaliteiten, kunt versterken. Tijdens jouw eerste functie ontwikkel je je kwaliteiten en inzichten. Wij helpen je daarbij.

Nieuwste uitdagingen

Ben jij een Young Professional en op zoek naar een nieuwe stap binnen jouw carrière? Kijk dan naar onze beschikbare uitdagingen.

R&D Industrialization engineer

Eindhoven

40 uur p/w

Jij werkt aan de ontwikkeling van technische processen die de realisatie van producten en technologieën op industriële schaal mogelijk maakt

Productieplanner

Eindhoven

40 uur p/w

Jij bent degene die ervoor gaat zorgen dat ons ICT-systeem volledig wordt geïmplementeerd in de bedrijfsvoering.

Learning & Development Consultant

Den Bosch

40 uur p/w

Voor de afdeling HR zijn wij per direct op zoek naar een Learning & Development Consultant voor 40 uur per week met standplaats Eindhoven.


Onze Young Professionals

Jos

YoungConsult is een organisatie die er vol voor gaat, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Door hun duidelijke en georganiseerde werkwijze weet je wat je van YoungConsult kunt verwachten. Dit heeft mij erg veel vertrouwen in de organisatie gegeven. Door de aandacht van YoungConsult was ik goed voorbereid op mijn sollicitatiegesprek en wist ik precies wat het bedrijf van mij verwachtte. Door het snelle handelen van de medewerkers van YoungConsult, ben ik binnen een korte periode aan een nieuwe baan geholpen. Ik ben YoungConsult heel dankbaar voor hun diensten en kijk uit om te beginnen aan mijn nieuwe uitdaging! - Jaruis


Inschrijven

Wil jij als (aankomend) Young Professional gebruik maken van YoungConsult dienstverlening? Vul dan het onderstaande formulier in.

+31 (0)40 - 209 20 04